Meteen naar de inhoud

Woning verhuren Den Haag

Woning verhuren Den Haag

Jouw woning snel en betaalbaar verhuren? Wij vinden de geschikte huurder, die aan alle voorwaarden voldoet. Van woningpresentatie tot sleuteloverdracht.

Openingsactie:

woning verhuren Den Haag

Advertentie

Het begint allemaal met een ijzersterke advertentietekst met prachtige foto’s van de woning. Wij stellen een pakkende tekst op en maken professionele woning presentatie foto’s.

Screeningprocedure

Wij toetsen de persoonsbewijzen, werk- en bedrijfsgegevens en doen een check van de financiële situatie. Daarnaast kijken we ook of degene op een zwarte lijst van huurders staat.

Contract opstellen

Wij stellen een huurcontract op die juridisch perfect in elkaar zit. Ook helpen wij bij aanpassingen in het huurcontract zoals huurverhoging. Daarnaast verzorgen wij ook de check-in.

Aanmeldformulier

Verhuur makelaars Den Haag, Leidschendam – Voorburg, Rijswijk & Wassenaar

Hayman rentals is een verhuurbedrijf met een grote passie voor de verhuur van goed geprijsde, kwaliteitswoningen en appartementen. We geloven in een no-nonsense aanpak waarbij de klant altijd voorop staat.

Tevreden klanten


Ik heb inmiddels zo’n 3 woningen verhuurd via Hayman.. ze doen hun best om een huurder te vinden die ook voor langere termijn wil blijven huren.

B. Janmaat

Blij met de geleverde diensten! We zullen jullie zeker nog eens inschakelen wanneer er wat vrij komt te staan.

F. Karimbakhsh

Er kwam onverwachts een woning leeg te staan en de jongens van Hayman zorgden ervoor dat er snel weer een nieuwe huurder zat. Top!

R. van Schooten

Zoek je een huis om te huren?

Wil je je huis verhuren?

Wil je je huis snel verhuurd hebben?

Neem contact met ons op! Wij bieden vrijblijvend advies hoe je z.s.m. je huis verhuurt.