Suezkade 1663

Huurprijs: € 1.600,- incl.

Valkenboslaan 119A

 

Nette, goed onderhouden 2-kamer appartement (42 m2) op de 2e etage in het gezellige Valkenboskwartier. Op loopafstand van de populaire Weimarstraat, Fahrenheitstraat, het bruisende Regentesseplein, winkelgelegenheden en openbaar vervoer. Dit appartement is perfect voor starters, en is al beschikbaar per 1 mei 2021.

 

Op 10 minuten fietsen bevind zich het bruisende stadshart van Den Haag en de andere kant op ook op 10 minuten fietsen het mooie strand van Scheveningen. Rondom het appartement zijn diverse supermarkten, scholen en openbaar vervoer(bus/tram). Het knusse appartement is voorzien van open keuken met benodigde apparatuur, badkamer voorzien van douche en wastafel, een ruime slaapkamer en overal hoge ramen(dubbel-glas).

 

Er is een gemeenschappelijk wasmachine en droger beschikbaar op de 1e etage in het gebouw. Ook is er een gemeenschappelijke Wi-Fi internetverbinding aanwezig. Alle algemene ruimte’s (trappenhuis, gangen) worden door een professioneel schoonmaakbedrijf schoongemaakt.

 

  • Ideaal voor 1 persoon of een stel
  • Contract minimaal 12 maanden
  • Huisvestingsvergunning vereist (voor meer informatie zie website van de Gemeente Den Haag)

 

Bent u op zoek naar een heerlijk, rustige plek om te wonen in een levendige, bruisende omgeving? Dan is dit appartement u op het lijf geschreven!